top of page
nät.jpg

Förenkla föreningslivet

Vår helhetslösning ger en säker, smidig och transparent hantering av era lagkassor. Följ gällande lagar på ett enkelt sätt och minimera administrationen som krävs både för föreningen och de enskilda lagen.

dator_ny.png
mobil bakgrund_ny_edited.png
Neuro-Pay.png
Swish_Logo_Secondary_RGB.png
FrejaLogo.png

Förenkla för alla 
med vår helhetslösning

Smarta insamlingsfunktioner

Ta betalt via QR-koder

Fakturera lagsponsorer

Bokföringsrapporter och SIE-filer

Boosta lagkassan via samarbeten

Vi erbjuder hantering via klientmedelskonto med statlig insättningsgaranti. Lagen kan enkelt samla in pengar och ta betalt via Swish eller betalkort. För oss innebär en digital lagkassa att transaktionerna sker i realtid på er lagkassa och ni kan använda pengarna direkt. 

Befria er förening från den tidskrävande administrationen av lagkassorna!

Kom i gång direkt 

Låt oss underlätta er vardag. Med några enkla steg är ni i gång med att använda Digitala Lagkassan och vi finns här för att hjälpa er utan några extra kostnader. 

Boka demo eller webinar 

Skriv ramavtal

Onboarding

1

2

3

Upplevelser av tjänsten

"Vi är en stor hockeyförening med många lag. Vår tidigare hantering av lagkassorna var mycket krävande och inte alls användarvänlig.  Med Digitala Lagkassans gränssnitt och användarvänlighet sparar vi tid, ger oss en tydlig översikt och bra struktur för både vår ekonomiavdelning och lagens kassörer."

Johan Krantz, ungdomsansvarig.

Linköping Hockey Club

LHC logga_edited.png

Örebro Hockey Club

”Hanteringen av lagkassorna har förenklats avsevärt tycker både vi på kansliet, våra lags kassörer samt vår ekonomibyrå. Digitala lagkassan är lättöverskådlig, användarvänlig och innehåller flera uppskattade funktioner vid insamling av pengar vid t.ex. lagens olika försäljningar."

- Mattias Bjurman, ungdomsansvarig.

Örebro Ungdom - Logga.jpg

IK Frej Täby

"Vi har under en tid letat efter ett verktyg att hantera alla våra lagkassor, dels för att säkerställa att vi efterlever Skattemyndighetens krav men även en bra transparens mot lagets föräldrar. Om verktyget även förenklade vardagen för lagets kassör så var det ett extra plus."

- Stefan Bellander, klubbchef.

ikfrej.png
bottom of page