top of page

Enhetlig struktur för hela föreningen

+

+

+

+

Vår tjänst är till för er idrottsförening som vill ha en enhetlig, säker och transparent

hantering av klubbens lagkassor.

Tryggheten i att alla idrottslag gör på samma sätt, enkelheten i att byta kassör på 30 sekunder och smidigheten i att alla lag sköter sin egen lagkassa medan föreningen ges all information och bokföring som krävs för att följa lagar och regler. Läs även mer om hur vår tjänst fungerar för idrottslag här.

Rander-vit.png

+

+

+

+

+

+

"Vi är en stor fotbollsförening med många ungdomslag. Att få en tydlig struktur för lagkassorna är viktig för oss. Med Digitala Lagkassan får föreningen en gemensam och tidsbesparande plattform där transparensen gentemot lagens föräldrar är tydlig.

 

Supporten från Digital Lagkassan är snabb och de stöttar våra kassörer ute i lagen." 

- Helena Andersson, Ungdomssektionen Asarums IF FK

"Som för många föreningar är ryggraden i VBK ideella ledare, både i våra lag och i andra funktioner. Att göra arbetet så enkelt som möjligt och skapa förutsättningar så att de kan fokusera på idrotten och våra barn och ungdomar är enormt viktigt för oss. 

Med Digitala Lagkassan kan vi förenkla vardagen för våra ledare vilket gör att mer tid kan användas till att utveckla föreningen. Dessutom ger lösningen enkelt insyn i lagkassan för båda aktiva och föräldrar vilket ökar förståelse för hur pengarna används samt bidrar till ökad kontroll och trygghet.

Att teamet bakom Digitala Lagkassan dessutom är lyhörda och lyssna på föreningar och användare för att göra tjänsten ännu bättre är ett stort plus!"- Mattias Ödlund, vice ordförande Vallentuna BK

 "Vi är en stor hockeyförening med många lag. Vår tidigare hantering av lagkassorna var mycket krävande och inte alls användarvänlig.

 

Nu med Digitala Lagkassans gränssnitt och användarvänlighet sparar vi tid, ger oss en tydlig översikt och bra struktur för både vår ekonomiavdelning och lagens kassörer. Dessutom skapas en tydlig transparens för lagens föräldrar."

- Johan Krantz, Utvecklings-/Ungdomsansvarig Linköping HC

jannes-glas-0NaQQsLWLkA-unsplash.jpg

Digitala Lagkassans föreningstjänst

Värden

Logo
Enhetlig struktur för hela föreningen
Bokföringsrapporter
Konsolidera föreningens lagkassor
Spara tid för förening och idrottslag
Skyddat klientmedelskonto med bankgaranti
Kostnadsfria överföringar mellan förening och lag
Tydlig översikt över föreningens lagkassor
Möjlighet till nya intäktskällor 
Obegränsat antal lag och användare

Prislista föreningar

»

Boka gärna en demo eller kontakta en av våra medarbetare för en snabb presentation

Boka en demo där du och berörda parter från din förening får en grundlig genomgång av både förening och lagtjänsten.

 

Vi bjuder in till ett digitalt demomöte och är flexibla tidsmässigt då dessa ibland behöver ske på kvällar eller helger. 

Har din förening koll på era lagkassor?

Det finns många tillfällen då det är bra med en tydlig policy för hur lagkassorna skall hanteras vid olika händelser, redovisas och upplösas. Det finns även legala krav som är bra att informera om och rätta sig efter. Vi har därför tagit fram en Checklista för föreningar som underlag när de ska ta fram sin Lagkassepolicy. Ladda ner den här: 

Omslag Checklista Policy för lagkassor.png
bottom of page