top of page

En positiv kraft inom svenskt föreningsliv

+

+

Rander-vit.png

Vi som arbetar på Digitala Lagkassan har alla egna erfarenheter av att hantera föreningars och lags ekonomi. Vi vet vilken utmaning det är. Därför bestämde vi oss för att utveckla Sveriges bästa digitala ekonomiassistent för idrottslag och föreningar.

Digitala Lagkassan föddes 2019

Det var ur vår egna frustration Digitala Lagkassan föddes. Vi tröttnade på att använda diverse verktyg för att administrera lagkassan samt manuellt påminna föräldrar och spåra betalningar. Det måste finnas ett bättre sätt tänkte vi. Eftersom vi inte hittade någon tjänst på marknaden som mötte vårt behov tog ett team med stor erfarenhet av Fintech och föreningsliv därför på sig att skapa den första helt Digitala Lagkassan.

Värdegrund & vision

Vi drivs av att skapa positiv förändring inom svenskt föreningsliv genom att underlätta och förenkla processen av hanteringen av lagkassan. Med innovativa lösningar och ett engagerat team drivs vi av att hjälpa idrottslag och idrottsföreningar runt om i landet att spara tid och förbättra sin ekonomi. Transparens, tydlighet och effektivitet är våra ledord och ligger till grund för hela vår organisation och engagemang.

Rander-gra.png

Laguppställning

David Gündüz 

Rikard Sjöholm 

Annica Thorberg 

Simon Nilsson 

Support & Utveckling

VD & Affärsutveckling  

Marknad & Kommunikation  

Systemutveckling  

072-077 22 98

070-592 79 30

Stefan Thorberg

Styrelseordförande 

Tommy Andorff

Produktchef 

Pär Kempe

Ekonomichef 

Vill du ha nyheter från oss?

Va kul! Vi hör av oss med bra nyheter!

Digitala Lagkassan
Blekholmstorget 30F
111 64 Stockholm

Större_D_fyrkant.png
© 2022. All right reserved by Digitala Kassan i Sverige AB
bottom of page