top of page

Digitala Lagkassan tecknar samarbetsavtal med Target Aid


Vi har tecknat flera strategiska avtal med förbund och organisationer sedan i höstas och tjänsten används av allt fler föreningar och lag i hela Sverige. Och nu har vi tecknat ett samarbetsavtal med Target Aid.


”Vi uppskattar och värdesätter verkligen att vi hittat Target Aid. Direkt i första mötet kände vi att vi har samma värdegrund och positionering för att hjälpa idrottsföreningar med deras utmaningar för att förenkla, digitalisera och göra det säkert med vår lösning. Detta bidrar till finansiering baserat på värderingar och aktivering av befintliga sponsorskap med hjälp av ett socialt engagemang. Vi ser verkligen fram emot att tillsammans med Target Aid öka takten ännu mer för att uppmuntra digitala Idrottshjältar framöver - Stefan Thorberg, VD Digitala Lagkassan.”

Med Target Aid möjliggörs också insamling till den svenska idrottsrörelsen. Med det nya samarbetet stärker företaget nu sitt erbjudande mot Sveriges Idrottsrörelse och skapar varumärkesbyggande insatser till förmån för sporten med fokus på barn och ungdom.

Ladda ner hela pressrelesen här nedanför.

210316 Pressinformation- Digitala Lagkas
.
Download • 2.49MB

bottom of page