top of page

Finalplats i Framtidens Entreprenör 2023!

Vi är väldigt stolta och glada över att meddela att vi har kvalificerat oss som en av finalisterna i årets tävling Framtidens Entreprenör. Tävlingen, arrangerad av Svenska Dagbladet och Carnegie, syftar till att hylla innovation och framgång inom företagsvärlden och lyfta fram affärsidéer.


Vår resa började med att vi blev utvalda som en av 10 semifinalister bland över 100 företag, i en tuff konkurrens. Efter en dag på Carnegie, med föreläsningar, pitchar och möjlighet att träffa andra inspirerande företag, kvalificerade vi oss för finalen.


Finalen för Framtidens Entreprenör 2023 kommer att äga rum den 22 november, och vi ser fram emot att delta och dela med oss av vår innovativa lösning som förenklar föreningslivet. Tillsammans strävar vi efter att göra en positiv förändring i framtiden.


Vi vill tacka juryn, Svenska Dagbladet, Carnegie och alla de andra inspirerande företagen som är med oss på den här spännande resan. Tillsammans strävar vi efter att göra en positiv förändring i framtiden.


Comments


bottom of page