fluff.png
Rander-vit.png

Gör rätt från början 

Skapa ordning & reda i lagkassan och spara tid genom att samla lagets ekonomi på en och samma digitala plattform. En enkel och hållbar lösning för alla inblandade

SÅ HÄR FUNGERAR DET

+

+

VÅR ERSÄTTNINGSMODELL

Vi tar betalt per transaktion

Våra användare betalar ingen startavgift eller månadskostnad. Det finns heller ingen bindningstid eller andra dolda avgifter. Vi tar en fast transaktionsavgift på 2 procent på betalning till .

PENGAR IN

Träningsavgifter och deltagande i tävlingar

Kortbetalningar kommer in på lagets konto med automatik. Det är enkelt att skicka avier för specifika ändamål om t ex endast några spelare ska vara med på en cup. Alla inbetalningar kontrolleras och prickas av automatiskt. Tjänsten har dessutom en inbyggd påminnelsefunktion.

ADMINISTRATION

Fokusera på verksamheten

Digitala Lagkassan skapar en enkel och smidig administration för både lagkassören och föräldrarna. Tiden som sparas kan läggas på viktigare saker, nämligen barnen och idrotten.

VÅR FILOSOFI

Vi bidrar till ett aktivt föreningsliv

Alla som arbetar på Digitala Lagkassan är personligen involverade i olika idrottsklubbar. Vi tror att ett aktivt föreningsliv är det bästa för våra barns utveckling och välbefinnande och viktigt för folkhälsan. 

PENGAR UT

Säkra betalningar via Swedbank

Digitala Lagkassan samarbetar med Swedbank för konto och betalnings-lösingar. Men tjänsten fungerar oavsett vilken bank man använder. Bankgiro-utbetalningar hanteras i två steg och tar 2-3 bankdagar.

TRANSPARENS

Gör att lagen kan 
följa lagen

Vår tjänst är utformad för att pengaflöden ska hanteras smidigt och korrekt. Den ger full transparens för alla som är inblandade i ett lag: föräldrar, barn, lagkassör och förening. Saldon och sammanställningar över alla transaktioner finns alltid tillgängliga för de som är anslutna till tjänsten. 

 

Kom igång med Målkronor

Med minimal administration kan ett lag enkelt skapa egna insamlingar, kampanjer och försäljningar eller speciella sponsorpaket för att öka lagets inkomster. Vi kallar den här funktionen för Målkronan. Det är nog det lättaste sättet för ett lag att tjäna extra pengar. 

En Målkrona ska kopplas till någon form av prestation som laget ska uppfylla, t ex hur många mål man gör på i en match, en viss turnering eller under en hel säsong. Endast fantasin sätter gränser för vilken slags Målkrona man kan skapa. Om målet uppnås så förbinder sig deltagarna i kampanjen att betala en förutbestämd summa till laget.


Slipp att sälja salami
Målkronan sprids snabbt och enkelt via tjänsten eller via mejl och sociala medier. Alla kan vara med, vilket skapar engagemang och gemenskap kring laget. 

Bäst av allt är att man slipper sälja salamikorv!


Gör så här
En Målkronekampanj kan startas av lagets administratör, kassör eller av en förälder. Det är enkelt och tar bara ett par minuter. 

När Målkronan skapats skickar man en inbjudan att delta till vänner, anhöriga eller supportrar via hemsidan, sms, e-post eller genom att skriva ut en QR-kod som kan scannas. 


5500 kronor till handbollslag
När Cupen är klar fyller bara administratören in antal gjorda mål, trycker på sändknappen så går en inbetalningsfunktion ut till alla som anmält sig. 

Ett flicklag i Hammarby Handboll fick in 5500 kr under en Cup den vägen.

 STEG 1 

Skapa kampanj

 STEG 2 

Bjud in till kampanjen

 STEG 3 

Mata in resultatet

 STEG 4 

Gläds åt resultatet

Rander-gra.png

Starta ett konto

Med några enkla knapptryck kommer ditt lag igång med en alldeles egen digital lagkassa. Inga löpande kostnader, vi tar endast betalt när ni gör en transaktion.

»

STARTA KONTO