fluff.png
Rander-vit.png

Gör rätt från början 

Skapa ordning & reda i lagkassan och spara tid genom att samla lagets ekonomi på en och samma digitala plattform. En enkel och hållbar lösning för alla inblandade

+

+

 1 

Registrera konto kostnadsfritt

 2 

Lägg upp dina bankuppgifter

 3 

Bjud in föräldrarna

och kör igång!

»

»

VÅR FILOSOFI

Vi bidrar till ett aktivt föreningsliv

Alla som arbetar på Digitala Lagkassan är personligen involverade i olika idrottsföreningar. Vi tror att ett aktivt föreningsliv är det bästa för våra barns utveckling och otroligt viktigt för folkhälsan i stort.

TRANSPARENS

Gör att lagen kan 
följa lagen

Vår tjänst är utformad för att era pengaflöden ska hanteras smidigt, korrekt och ge full transparens för alla som är inblandade i ert lag. Föräldrar, lagkassören och förening. Saldon och sammanställningar över alla transaktioner finns alltid tillgängliga för de som är anslutna till tjänsten. 

ADMINISTRATION

Fokusera på verksamheten

Digitala Lagkassan skapar en enkel och smidig administration för föreningen, lagkassören och föräldrarna. Tiden som sparas och pengarna som intjänas rekommenderar vi att ni lägger på idrotten, ungdomarna och barnen.

PENGAR IN

Träningsavgifter och deltagande i tävlingar

Kortbetalningar kommer in på lagets konto med automatik. Det är enkelt att skicka ut betalavier till föräldrarna för specifika ändamål. T ex cupavgifter, läger, eller inköp av material. Alla inbetalningar kontrolleras och prickas av automatiskt. Tjänsten har självklart en smart  påminnelsefunktion inbyggd.

PENGAR UT

Säkra betalningar 

Tjänsten för enskilda idrottslag fungerar oavsett bank. Utbetalning från lagkassan tar 2-3 bankdagar innan de når mottagaren.

VÅR ERSÄTTNINGSMODELL

Vi tar betalt per transaktion

Vi tar en fast transaktionsavgift på 2 procent på alla betalningar till lagkassan med ett minimum på 2 kr. Utbetalningar från lagkassan är kostnadsfria. Vi vill vara tydliga med att det inte finns någon startavgift, månadskostnad eller bindningstid. Endast en transaktionsavgift på 2%.

 

Starta ett konto

Med några enkla knapptryck kommer ditt lag igång med en alldeles egen digital lagkassa. Inga löpande kostnader, vi tar endast betalt när ni gör en transaktion.

»