Webinar

Detta är en samlingssida för alla våra webinar under sommaren. Alla webinar är kostnadsfria och vi ser fram emot att träffa dig digitalt!

24 juni, 09.00 - 09.30

Bli Digital Idrottshjälte

Vi tycker det är tråkigt att kalla våra användare för användare. Det stämmer liksom inte. Våra användare ÄR Digitala Idrottshjältar och vi stöttar dem så mycket vi bara kan.

Rickard Lönn

26 juni, 09.00 - 09.30

Spara tid & tjäna pengar med Digitala Lagkassan

Digitala Lagkassan är för dig som tycker om att göra saker & ting enkelt. Vill du lära dig mer ska du delta i detta korta och kostnadsfria webinar. Välkommen!

Rickard Lönn

29 juni, 09.00 - 09.30

Det hållbara idrottslaget

Vad betyder det egentligen att ett idrottslag är hållbart? Vi går igenom vilka parametrar vi tycker spelar in och varför. Varmt välkommen att delta i detta spännande webinar. Självklart kostnadsfritt!

Rickard Lönn

3 juli, 08.30 - 09.00

Kom igång med Digitala Lagkassan

I detta webinar hjälper vi dig komma igång med Digitala Lagkassans alla funktioner. På 30 minuter går du från idrottshjälte till Digital Idrottshjälte och kan direkt börja känna de positiva aspekterna.

Rickard Lönn

7 juli, 11.30 - 12.00

Den där jäkla lagkassan!

Har du och ditt idrottslag problem med att sköta lagets pengar? Tar det mycket tid och är du trött på att jaga föräldrar och utöka Excellistan? Då är detta webinar något för dig. Varmt välkommen att delta och det är självklart kostnadsfritt!

Rickard Lönn

13 juli, 10.00 - 10.45

Rickard Lönn går på djupet

I detta webinar går vår egen Rickard Lönn på djupet om sin idrottsliga resa. Vad som var viktigt när han var ung och mycket mer. Toppning i ung ålder och hur föräldrar bör bete sig på träning och match kommer beröras.

Rickard Lönn

Vill du ha nyheter från oss?

Digitala Lagkassan
Blekholmstorget 30F
111 64 Stockholm

© 2020. All right reserved by Digitala Kassan i Sverige AB