top of page
pilar bakgrund.png

Kom igång snabbt och enkelt

Det är enkelt att komma igång med er egna digitala lagkassa. Vi hjälper er med utbildning och support. Hela föreningen kan komma igång med användningen på bara några dagar!

 

Ni kan också ansluta till Digitala Lagkassan som enskilt lag även om föreningen inte är ansluten. Registrera dig först som användare genom att klicka här, därefter kommer du kunna registrera laget eller kontakta oss så hjälper vi er. 

Boka gärna en demo så berättar vi mer. Vill ni få en snabb inblick i hur den digitala plattformen ser ut och fungerar? Klicka på knappen nedan och ladda ner en kort video.

Kontakta oss 

 • Hur kommer vi igång med tjänsten?
  Du som lagansvarig kan enkelt starta ett lagkonto utan kostnad. Kontakta gärna oss för en gratis demo av tjänsten och information för hur ni kommer igång.
 • Vad kostar det att göra utbetalningar?
  Alla utbetalningar samt överföringar mellan idrottslag och förening är alltid kostnadsfria.
 • Vad kostar det att göra en insättning?
  Vi tar en fast transaktionsavgift på 2,5 procent på alla inbetalningar till Digitala Lagkassan. Dock minst 2 kr för inbetalningar under 80 kr.
 • Hur lång tid tar en insättning?
  Insättningar via kort och Swish görs direkt och syns direkt i er lagkassa. Insättning via bankgiro görs direkt men tar upp till 24h till den syns i lagkassan. Lördag, söndag & helgdag sker överföringen nästkommande bankdag.

Vill du veta mer?

bottom of page