top of page

Referenser

Linköping Hockey Club

"Vår tidigare hantering av lagkassorna var mycket krävande och inte alls användarvänlig.  Med Digitala Lagkassans gränssnitt och användarvänlighet sparar vi tid, ger oss en tydlig översikt och bra struktur för både vår ekonomiavdelning och lagens kassörer. Genom att digitalisera upplägget med Digitala Lagkassan beräknar vi att vi sparar cirka 10 timmar i veckan."

-Johan Krantz, ungdomsansvarig

LHC logotyp

Örebro Hockey Club

”Hanteringen av lagkassorna har förenklats avsevärt tycker både vi på kansliet, våra lags kassörer samt vår ekonomibyrå. Digitala Lagkassan är lättöverskådlig, användarvänlig och innehåller flera uppskattade funktioner vid insamling av pengar vid t.ex. lagens olika försäljningar."

-Mattias Bjurman, ungdomsansvarig

Örebro Ungdom - Logga.jpg

IK Frej Täby

"Vi har under en tid letat efter ett verktyg att hantera alla våra lagkassor, dels för att säkerställa att vi efterlever Skattemyndighetens krav men även en bra transparens mot lagets föräldrar. Om verktyget även förenklade vardagen för lagets kassör så var det ett extra plus."

-Stefan Bellander, klubbchef

IK Frej logotyp

Vallentuna BK

"Med Digitala Lagkassan kan vi förenkla vardagen för våra ledare vilket gör att mer tid kan användas till att utveckla föreningen. Lösningen ger enkelt insyn i lagkassan för både aktiva och vårdnadshavare vilket ökar förståelsen för hur pengarna används samt bidrar till ökad kontroll och trygghet."

-Mattias Ödlund, ordförande

Vallentuna BK logotyp

Kallhälls FF

”Vi valde Digitala Lagkassan då vi tyckte att tjänsten hade i stort sett allt vi efterfrågade med ett enkelt gränssnitt samt att vi såg en mycket stor tidsbesparing både när det gäller alla lagens kassörer men också som förening där vi har full kontroll över lagens konton och transaktioner."

-Magnus Forsberg, sportrådet

Kalhälls FF

Asarums IF FK

"Vi är en stor fotbollsförening med många ungdomslag. Att få en tydlig struktur för lagkassorna är viktig för oss. Med Digitala Lagkassan får föreningen en gemensam och tidsbesparande plattform där transparensen gentemot lagens föräldrar är tydlig."

-Helena Andersson, ungdomssektionen

Asarums IF FK logotyp

Habo IF

"Habo IF väljer att starta ett samarbete för att vi ser att det är en tjänst som kommer att underlätta mycket för oss som förening och våra lagkassörer. Med Digitala Lagkassan tar vi nästa steg i arbetet att bli en modern förening, där vi får total kontroll över våra lagkassor med fullständig transparens mellan förening och lag."

-Niklas Bohman, verksamhetsledare

habo if.png

Barnarps IF

"Digitala Lagkassan har förenklat all administration kring våra lagkassor. Med insyn från hela laget, kring både saldo och transaktioner, skapas en trygghet i att pengarna nyttjas på rätt sätt. Föreningen kan även sätta en transaktionsgräns där föreningens kassör granskar och godkänner innan utbetalning sker. Vi är även väldigt nöjda med den personliga servicen vi får av dem när vi har behov av svar. "

-Linda Källeholm, ordförande

Barnarps IF logotyp.png
bottom of page