top of page

Upptäck den digitala plattformen

Låt oss förenkla helheten för er. Vi brinner för föreningslivet och bidrar till en säkrare och smidigare hantering av er ekonomi. Häng med in i en ny era av digital hantering av lagkassan. 

 

Genom innovativa lösningar digitaliserar och automatiserar vi de mest tidskrävande uppgifterna i er hantering. Att föreningen ska hantera och administrera allt runt lagkassorna centralt är ett minne blott. Inbetalningar registreras i realtid och era insatta pengar kan sedan användas för utbetalning direkt.

Dator med Digitala Lagkassans tjänst
Mobil med Digitala Lagkassans tjänst
pilar bakgrund.png

En helhetslösning

Betalavier

Används för intern insamling inom laget. Låt mottagarna betala enkelt med Swish, betalkort eller Bankgiro. Följ betalningsstatus i realtid och skicka påminnelser vid behov.

Betala och överföra

Kassören hanterar enkelt utbetalningar och fakturor. Attestnivåer och bokföringskonto kan anpassas. För över pengar mellan lag -och föreningskassa på ett smidigt sätt.

QR-koder

Skapa anpassade QR-koder för enkel betalning vid försäljning. Dela QR-koderna enkelt på sociala medier, hemsida, mail eller utskrift.

Fakturering

Fakturering till sponsorer är enkelt. Laget fyller i uppgifter och föreningsansvarig godkänner. Fakturan skickas till sponsorn som betalar direkt till lagkassan.

Sponsorkronan

Använd Sponsorkronan för en flexibel insamling. Aktivera släkt, vänner och supporters. Skapa er helt egna insamling eller använd färdiga insamlingsformer.

Tjäna pengar 

Via våra samarbetspartners som t.ex. Sponsorhuset, Panta mera och Städa Sverige kan ni aktivera alla runt laget för att stärka er lagkassa eller föreningskassa.

Varför Digitala Lagkassan?

Det finns många anledningar till att använda Digitala Lagkassan. Nedan ser du några av fördelarna! 

Smarta insamlingsfunktioner

Skyddat klientmedelskonto med bankgaranti

Överlämna rollen som kassör tar 5 sekunder

Vi berättar gärna mer!

Detaljkoll på insamlade pengar till lagkassan

Slippa använda en privatpersons Swish eller bankkonto

bottom of page