Vi vill vara en positiv kraft inom svenskt föreningsliv

Vi som arbetar på Digitala Lagkassan har egna erfarenheter av att hantera föreningars och lags ekonomi. Vi vet vilken utmaning det är. Därför bestämde vi oss för att utveckla Sveriges bästa digitala assistent för lag och föreningar.

TEAM DIGITALA LAGKASSAN

+

+

Digitala Lagkassan föddes 2019

Det var ur vår egna frustration Digitala Lagkassan föddes. Vi tröttnade på att använda diverse verktyg för att administrera lagkassan samt manuellt påminna föräldrar och spåra betalningar. Det måste finnas ett bättre sätt tänkte vi. Vi hittade ingen tjänst på marknaden och tog därför beslutet att bygga vår egen. Ett team med stor erfarenhet av Fintech och föreningsliv tog därför på sig att skapa den första helt Digitala Lagkassan.

Värdegrund & vision

Vi vill skapa positiv förändring inom svenskt föreningsliv genom att underlätta och förenkla processen av hanteringen av lagkassan. Med innovativa lösningar och ett engagerat team drivs vi av att hjälpa idrottslag och idrottsföreningar runt om i landet att spara tid och förbättra sin ekonomi. Transparens, tydlighet och smidighet är ledord och ligger till grund för hela vår organisation och engagemang.

Starta ett konto

Med några enkla knapptryck kommer ditt lag igång med en alldeles egen digital lagkassa. Inga löpande kostnader, vi tar endast betalt när ni gör en transaktion.

»

Vill du ha nyheter från oss?

Digitala Lagkassan
Blekholmstorget 30F
111 64 Stockholm

© 2020. All right reserved by Digitala Kassan i Sverige AB