top of page
Barn som springer

Vision

Vi på Digitala Lagkassan drivs av att skapa en positiv förändring inom svenskt föreningsliv genom att underlätta och förenkla processen av hanteringen av lagkassan. Vårt mål är att förenkla för idrottsföreningar, så att de kan fokusera på annat. 

Vi vill bidra till att Sveriges över 20 000 idrottsföreningar på ett säkert, smidigt och transparent sätt kan hantera lagkassorna enligt Skatteverkets lagar och regler.

Säkra betalningar

Digitala Kassan i Sverige AB ingår i koncernen Trust Anchor Group AB. Hanteringen via klientmedelskonto sker genom betallösningen Neuro Pay som ägs av Trust Anchor Group AB.

Trust Anchor Group logotyp
Neuro-Pay logotyp
Om oss Digitala Lagkassan

Vår story

Affärsidén väcktes när vi insåg att majoriteten av idrottsföreningarna i Sverige inte hade en korrekt hantering av lagkassorna. Det fanns ett behov av att få till en säker, smidig och transparent hantering av lagkassorna med minimal administration. Vi såg en möjlighet att med vår nya teknik kunna digitalisera lagkassorna och göra stor skillnad för svenskt föreningsliv.

Digitala Lagkassan är ett företag inom Sport Tech som har utvecklat en digital plattform som revolutionerar möjligheterna för föreningar och enskilda idrottslag att

hantera sina lagkassor.  

bottom of page